1º CONCURS NACIONAL DE XARANGUES "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" // 1º CONCURSO NACIONAL DE CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" //

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"
* PINCHAR EN CARTEL PARA BASES E INSCRIPCION

04 febrero 2008

PRESENTACIO 2008

Ja s'acosten les falles i com l'acte d'arrancada sempre sol ser la presentació de les falleres majors (Mª Jesús i Patricia), doncs nosaltres l'hem celebrat este passat cap de setmana, divendres els majors i diumenge els infantils, tot en la sala Rex (apoteosi inclosa), cosa que resulte un poc estranya, després de tants anys veient en el gran teatre.
El Divendres després de l'acte de la presentació, com és habitual va haver-hi sopar de gala, orquestra i cubateo fins a que va aclarir el dia, en les fotos es veuen cares de felicitat i alegria, per la qual cosa es pot pensar que tot va eixir bé o que la gent acabe bé...
El diumenge, com és habitual se repític el mateix acte però esta vegada amb els nanos, després va haver-hi berenar-sopar i espectacle infantil.
Ací vos deixem les fotos del divendres, mes avant afegirem la del diumenge, si algun faller té fotos que vol afegir a este àlbum, que les vaig enviar per e-milio.


FOTOS PRESENTACIÓ

0 comentarios:

FALLES ALZIRA

;

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP