1º CONCURS NACIONAL DE XARANGUES "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" // 1º CONCURSO NACIONAL DE CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" //

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"
* PINCHAR EN CARTEL PARA BASES E INSCRIPCION

30 septiembre 2008

DESPEDIDA FALLERES MAJORS 2008

El passat dissabte celebrarem la despedida de les falleres majors i president infantil dels exercicis 2007-2008, Mª Jesus Robles, Patricia Botella i Raul Moraleda, es realitza un esmorzar, després del qual es prepara el condumio per a les paelles, les quals per les inclemències del temps es tingueren que realitzar en un lloc lluny del casal, Ja que no hi havia espai suficient per a tot.
A pesar del mal temps, va haver-hi bona afluència de faller@s, les paelles en general estigueren molt bones, despres de menjar es van realitzar els tradicionals parlaments d'agraïment i entrega de quadro per part de les falleres majors i president i tambe es realitza un entrega de premi simbolica per als cuiners.
Per a acabar el dia amb jocs de Salon, truc, parxís, etc.., així com els xiquets pintant les postals de nadal per al concurs de JLF., en fi un dia de festa, que arranca els que vénen proximament, recordant que el pròxim dissabte 4 d'octubre és la festa del sector i el 18 el nomenament de les falleres majors 2009.

+ FOTOS PUNTXAR EN EL ESCUT

0 comentarios:

FALLES ALZIRA

;

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP