1º CONCURS NACIONAL DE XARANGUES "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" // 1º CONCURSO NACIONAL DE CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" //

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"
* PINCHAR EN CARTEL PARA BASES E INSCRIPCION

08 junio 2009

FERRANERS PEL MÓN

Ara que va començar l'estiu s'acosten els períodes vacacionals i els viatges (a pesar de la crisi), vos proposem una idea que hem vist en una web fallera i que ha tingut molta acceptació.
És una idea que despres de comentar-la amb alguns membres de la comissió els ha semblant molt bona, només falta que els fallers col•laboren, així de pas veiem on passa cada un les vacacions i al mateix temps li donem vida al blog, ara que hi ha poques notícies falleres.
Es tracta que cuado vages de viatge no t'oblides a la falla, o siga que t'emportes amb tu alguna cosa de la falla on es puga vore l'escut (emblema, camisa, polar, gorra, etc..,) i et faces una foto en un lloc representatiu del puesto visitat (dóna igual Cullera, L'Alqueria, Benidorm, Barcelona, que Nova York), esta foto, junt amb les mas t'agraden les envies a falladoctorferran@hotmail.com, i seran publicades, tambiem pots afegir un comentari de com a anat en el viatge.
Al final de l'any, de totes les fotos rebudes, vorem en tots els llocs on ha estat la falla i proposarem una votació popular de qual és la mas original, graciosa, etc,,

ANIMAR-VOS, que és una manera mes de col•laborar en esta web.

Ací vos deixe dos exemples, ja que esta idea, fa temps que la teníem en ment.

-Els dos primeres son de maig del 2009, a Londres, al costat del Big Ben i el Pont de Londres (Viatge de plaer)
-Els altres dos son de Novembre del 2008, al costat del Partenó a Atenes (Vam anar a córrer la marató).0 comentarios:

FALLES ALZIRA

;

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP