1º CONCURS NACIONAL DE XARANGUES "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" // 1º CONCURSO NACIONAL DE CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" //

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"
* PINCHAR EN CARTEL PARA BASES E INSCRIPCION

02 julio 2010

COMUNICAT D'AGRAÏMENT DE RUT

Gràcies a tots i a totes.

El dia 26 de juny va ser l'elecció de les falleres majors d'Alzira, eixe dia com a candidata a fallera major d'Alzira i per acompanyar-me a Gran Teatre es van presentar en ma casa els que han sigut com part de la meua família en les falles 2010, on he tingut l'honor de ser la fallera major del Doctor Ferran, el president del exercici anterior Carlos Tarrancón i el que actualment exercix el càrrec Miguel Asins, la meua volguda fallera major infantil Karen Asins i el president infantil 2010 Albert López, amb les seues famílies i la nostra delegada en Junta Local Mª Jesus Robles. En estos moments és quan s'agraïx recolçaments com aquest, ja que encara que no vaig ser triada fallera major d'Alzira, en tot moment em van fer sentir com una reina. És per això que vull agrair a la meua falla i als presidents, falleres i fallers que em van donar el seu suport i ànim abans de l'elecció i després d'ella. I sense oblidar a la meua familia, amics i amigues que van estar al meu costat en tot moment.

Felicitar a Andrea i Esther, i desitjar molta sort a les falleretes que es presenten el diumenge a la cort infantil, i dir-los que tant si entren a formar part de la cort o no , compten amb tot el meu suport i respecte, ninguna hauria de quedar-se fora però ja sabíem totes al que ens presentàvem, Sort, sou úniques i molt valentes.

Rut Ginestar Pau0 comentarios:

FALLES ALZIRA

;

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP