1º CONCURS NACIONAL DE XARANGUES "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" // 1º CONCURSO NACIONAL DE CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" //

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"
* PINCHAR EN CARTEL PARA BASES E INSCRIPCION

16 febrero 2011

PRESENTACIÓ 2011

El dissabte passat, vam celebrar la presentació de la nostra fallera major 2011, Raquel Tatay Ortiz i la seua cort d'honor, l'acte va ser com és habitual bonic i emotiu, enguany vam comptar amb una xicoteta batucada, l'actuació d'Andres Navarro, finalista del progamma de cana 9, "un beso y una flor" i la interpretació del pasdoble de la falla per part de la xaranga.
Els membres de l'organització de l'acte, així com la participació dels fallers i falleres de la comissió va ser perfecta.
Un any mes, vam tindre el plaer de comptar amb la presència dels representants de la foguera del Port d'Alacant, així com de les fallas amigues invitades
També vam aprofitar per a celebrar amb la xaranga "The GORRS", el nostre quinze aniversari junts, a la xaranga se li va imposar la insígnia de plata de la falla, màxim guardó que s'entrega a persona o col·lectiu no pertanyent a la comissió, també ens van entregar un quadro commemoratiu.


FOTOS ACTE PRESENTACIÓ------------------------------------------------FOTOS SOPAR/FESTA

0 comentarios:

FALLES ALZIRA

;

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP