F.M. 2018 PAULA SARRIA CABELLO, F.M.I, ALEJANDRA HIDALGO AROCAS, PRESIDENTS INF. GUILLEM I ÁLVARO HERNÁNDEZ LAUDES, PRESIDENT, ADRIÁN SARRIA CABELLO //

10 marzo 2011

15 ANYS AMB THE GORRS

Ja fa 15 anys, que vam contactar amb uns xavals que tenien formada una Xaranga, la mateixa es anomenava "THE GORRS", eixe dia acordem que foren la nostra xaranga, passat este temps, i despres de molts bons moments, alguns menys bons, rialles, musica, festa i amistat, continuen sent la nostra xaranga, sent la unió mes longeva entre una FALLA-XARANGA, XARANGA-FALLA, dins de les falles d'Alzira, i esperant que esta unió continue molts anys mes.
Este esdeveniment, a part de ser recordat el dia de la nostra presentació, en un moment molt emotiu, on la xaranga ens deleicta amb l'himne de la falla, amb els arreglaments per a banda, realitzats per membres d'esta, ja fa uns anys, i amb un vídeo commemoratiu, i a on la comissió li va fer entrega de la insígnia de plata, màxima distinció que s'entrega a una persona o col·lectiu no pertanyent a esta.
Este aniversari, ha sigut recordat este dimecres, en un articule del diari LLEVANT emv
Adjuntem article.
Aci vos fiquem, un album recordatori de la xaranga, on en uns dies anirem incluint mes fotos de diferents anys.

0 comentarios:

FALLES ALZIRA

;

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP