F.M. 2018 PAULA SARRIA CABELLO, F.M.I, ALEJANDRA HIDALGO AROCAS, PRESIDENTS INF. GUILLEM I ÁLVARO HERNÁNDEZ LAUDES, PRESIDENT, ADRIÁN SARRIA CABELLO //

20 diciembre 2011

EXCURSIÓ AL CENTRE HISTÒRIC DE VALÈNCIA

EL diumenge passat dia 11 de desembre, la falla organitza una excursió, visitant centre històric de València, eixint amb tren a les 10:30 del matí, ens vam dirigir a peu fins a la Plaça Tetuan, on ens esperava el fantasma Jeronimo Valeriola, que a principis del segle XVII va ser penjat injustament.
Contant-nos la seua trista història, va exercir de guia pel centre històric, visitant el Pouet de Sant Vicent, l'església de Sant Joan de l'Hospital, la plaça de Sant Vicent Ferrer, La Plaça del Patriarca, L'Església del Corpus Christi, l'església de Sant Joan de la Cruz, el palau dels Valeriola (antiga casa del fantasma), el palau del marques de dos aigües, la plaça Lope de Vega (on es troba la casa mes estreta d'europa amb 1,07 m. d'ample de fatxada), acabant en la plaça de la Reina i plaça de la Verge.
Posteriorment de tornada al casal, on vam disfrutar d'unes paelles que ens havien preparat els nostres cuiners,
Com vam comentar, a vegades, fem viatges per a disfrutar de palaus i esglésies en altres ciutats, i no apreciem el que tenim a casa, però ara en èpoques de crisi, cal aprofitar les distàncies curtes.
Donar-li l'enhorabona a Rosana per l'organització.

0 comentarios:

FALLES ALZIRA

;

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP