1º CONCURS NACIONAL DE XARANGUES "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" // 1º CONCURSO NACIONAL DE CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" //

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"
* PINCHAR EN CARTEL PARA BASES E INSCRIPCION

05 diciembre 2011

FOTOS GRAN PREMI CIUTAT DE COGULLÀ‏

Participants a la cursa (segons la graella d'eixida):
- Javi Todosantos. 
- Carlos Pellicer. 
- Bernardo Hurtado.
- Toni Huertas.
Amb els nervis a flor de pell per l'importancia d'aquest Gran Premi (acte d'opertura del dia de la despedida de les Falleres Majors 2011), els participants ho donaren tot per a que l'espectacle no faltara a la pista del centre d'oci de Carcaixent. 
La gent enfervorida cridava des-de les grades d'un circuit completament anegat d'aficionats. La pressió de la grada, junt a l'importàcia que ja hem dit que té aquest Gran Premi per als pilots, preopiciaren i dia plé de batalles motoritzades, alguna que altra treta (no penalitzada pels comisaris de carrera) i caigudes, moltes caigudes... Les caigudes no tingueren més trascendència que la que reflexen les imatges d'una dura cursa, a la que acavà impossant-se Javi, que com podem vore també es va vore implicat a una de les caigudes.
A la foto de la seua arribada a meta el podem vore gaudir de la seua victoria amb una espectacular entrada triomfal. 
P.D: Les ulleres de Javi fòren les més perjudicades d'aquesta batalla a dos rodes (en alguns cassos a cuatre) que, al no poder soportar la pressió del moment i la brusquetat de les caigudes, hagueren de ser substituïdes a la conclusió del Gran Premi. 

Cronica i fotos: SERGI0 comentarios:

FALLES ALZIRA

;

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP