1º CONCURS NACIONAL DE XARANGUES "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" // 1º CONCURSO NACIONAL DE CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN" //

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"

1º CONCURSO NACIONAL CHARANGAS "A.C. FALLA DOCTOR FERRAN"
* PINCHAR EN CARTEL PARA BASES E INSCRIPCION

29 octubre 2017

FESTA DEL SECTOR - SECTOR EXPRESS I LA RUTA DELS CASALS

El dissabte 28 d'octubre, la falla Doctor Ferran va celebrar la festa de sector amb les falles Avinguda Josep Pau, Albuixarres-Camí Fondo, Pintor Teodoro Andreu, Plaça Germanies i Les Cantereries.
El dia va començar amb una despertà i un esmorzar, tot seguit baix el lema "Sector Express i la Ruta dels Casals" les comissions varen realitzar un itinerari per tots els casals del sector, on varen gaudir de diferents activitats entre les que destaquen "Furor, furor", treballs manuals amb argila, pintar un photocall amb pinzells, zumba, figures amb Tangram i jugar amb els sentits. A més es realitzaren campionats de truc i parxís.
Després de dinar, finalitzada l'entrega dels premis per les Falleres Majors Marta Conejero i Iria Asins, cap a la vesprada, les falles de sector van realitzar una cercavila amb la xaranga.
L'excedent sobrant de menjar va ser donat per les comissions que integren aquest sector, a la Protectora d'Animals LaCua.
Un dia molt divertit, on es va respirar l'ambient i la germanor fallera que tant caracteritza a la ciutat d'Alzira.


0 comentarios:

FALLES ALZIRA

;

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP